Insula Sfântul Martin

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Insula Sfântul Martin

Proprietate de vânzare în Saint Martin

Sfântul Martin face parte din Insulele de Vânt de nord din Marea Caraibelor. Acesta include două țări separate, împărțite între partea nordică a Franței, numită Saint Martin, și partea sudică olandeză, Sint Martee.

Odată cu recentul boom în domeniul imobiliar, oportunitățile de investiții imobiliare ale Sfântului Martin nu au fost niciodată mai bune. Există foarte puține restricții atunci când doriți să investiți.

Puteți cumpăra proprietăți de vânzare în Saint Martin în nume propriu sau în numele unei companii. Conturile personale sau de afaceri pot fi deschise la băncile locale. În general, procesul de cumpărare a bunurilor imobile în Saint Martin este destul de simplu.

Piața imobiliară franceză din Saint Martin este oarecum diferită de partea olandeză a insulei. Pe francezul Saint Martin, tranzacțiile imobiliare sunt întotdeauna administrate de notarul care este responsabil pentru pregătirea actului final și pentru obținerea tuturor cercetărilor relevante asupra proprietății.

Cea mai mare diferență din partea olandeză este că, din partea franceză, există impozite anuale de proprietate, impozite turistice anuale și impozite substanțiale asupra câștigurilor de capital. Piața imobiliară Saint Martin are multe oportunități interesante de proprietăți de vânzare în Sfântul Martin.

O zonă plină de proprietăți de vânzare în Saint Martin este prestigioasa zonă Oyster Pond de la Dawn Beach, o regiune pitorească pe insula Caraibe Saint Martin. Vederi fantastice ale Oceanului Atlantic și ale insulei Caraibe vecine St Barths sunt punctul puternic al insulei cu care se confruntă plaja. Datorită locației unice, sunteți înconjurat de o lagună la nord și ocean cu o frumoasă plajă de nisip albă la sud.

Dacă visul tău este să te relaxezi în apartamentul sau vila pe insulă, dacă vrei să cumperi o proprietate de vânzare în Saint Martin, oferim o căutare completă a proprietății pe insulă pentru fiecare buget și stil de viață. Scopul nostru este să oferim cea mai înaltă calitate a serviciilor în timp ce urmărim proprietatea perfectă a insulei pentru vânzare sau închiriere.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Situată la capătul golfului Bequia din Grenadine, această vilă la malul apei situată excepțional este formată din două clădiri. Casa principala cu 5 ...
Cod. 39897

DE VÂNZARE Teren construibil, Insula Sfântul Martin, saint-martin, Saint Martin, 17 rue de l'Escale

1,528,455.00RON
DE VÂNZARE
Teren construibil

2125 m²
TEREN DE CONSTRUCȚII DE CONSTRUCȚII 2125 mp 100 de ml de pe plajă, magazinele apropiate VÂNZARE DIRECTĂ FĂRĂ AGENȚIE.
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB